ДОБРЕДОЈДОВТЕ

 

Студио Kармен Ексклузив е основано на 03.06.1992 год. од страна на сопственикот Димче Ивановски кој првенствено започнува со скромен занаетчиски дуќан со еден работен стол за потстрижување, но со јасна модна визија за иднината и промените кои што клиентот сака да ги внесе во својот стил на живеење. Интензивно вложувајќи во квалитетот и професионализмот кој што само тие можат да ви го понудат го прави фризерското студио Кармен вистински да биде "за влакно пред  другите",  а за тоа доказ е постоење на овој салон од далечната 1992 година. Тимот на Кармен Ексклузив се состои од петнаесет професионалци кои се вистински посветени на изгледот на секој клиент што претставува вистинско задоволство за секого кој го посетува Кармен Ексклузив.

Додека престојувате во Кармен за време на своите третмани имате можност да бидете послужени со повеќе безалкохолни пијалоци и топли напитоци како кафе, макијато, капучино, топло чоколадо, еспресо, чај и нескафе.

Студиото ги нуди следните услуги: подстрижување, фенирање, фарбање, шатирање, матирање, минивал, надоградба на коса, надоградба на нокти, обликување на веѓи, педикир, маникир, професионална шминка, сите видови третмани за коса...
Кармен  Ексклузив е учесник на многубројни натпревари, саеми, семинари на национално и интернационално ниво од каде што имаат освоено многубројни награди, пехари, медали, дипломи и признаници...

Професионално и успешно стојат зад многу реализирани музички спотови и проекти со познатите македонски изведувачи: Есма Реџепова Теодосиевска, Ноне Неделковска, Благица Павловска, Татијана Лазаревска, Даниела Темелковска, Роберт Хукелич, Кристина Арнаудова, Јасмина Димитровска, Сузана Гавазова, Јованка Житарова, Бојан Стојков...

 

 
 
     
 
 

место за реклами

 
 
НАШИТЕ УСЛУГИ
                     
         
                     
         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

 

ЗА НАС...

Студио Кармен Е Основано На 03.06.1992 Год. Од Страна На Сопственикот Димче Ивановски Кој Првенствено Започнува Со Скромен Занаетчиски Дуќан Со Еден Работен Стол За Потстрижување, Но Со Јасна Модна Визија За Иднината И Промените Кои Што Клиентот Сака Да Ги Внесе Во Својот Стил На Живеење.Интензивно Вложувајќи Во Квалитетот И Професионализмот Кој Што Само Тие Можат Да Ви Го Понудат Го Прави Фризерското Студио КАРМЕН Вистински Да Биде "За Влакно Пред Другите", А За Тоа Доказ Е Постоење На Овој Салон Од Далечната 1992 Година. Тимот На КАРМЕН Се Состои Од Петнаесет Професионалци Кои Се Вистински Посветени На Изгледот На Секој Клиент Што Претставува Вистинско Задоволство За Секого Кој Го Посетува КАРМЕН ЕКСКЛУЗИВ.

КОНТАКТ ИНФОРМАЦИИ
   
Ул. Блаже Рогозинаро бр. 56
7000 Битола, Р. Македонија
   
047/ 22 64 61
075/ 340 250
   
info@studiokarmen.com.mk

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник   09:00 - 19:00
Вторник   09:00 - 19:00
Среда   09:00 - 19:00
Четврток   09:00 - 19:00
Петок   09:00 - 19:00
Сабота   09:00 - 17:00
Недела   само по договорени термини

 

 

 

 

 
Кармен Ексклузив - Студио Кармен сите права задржани 2013-2017©
Забрането користење на било какви материјали од веб сајтот без дозвола од Кармен Ексклузив